Bridgestone 15-inch banden

De meest voorkomende bandenmaten zijn; 195/65 R15, 185/65 R15, 195/60 R15, 205/65 R15, 185/60 R15.

Bridgestone ECOPIA EP25 XL 88H

Bridgestone ECOPIA EP25 XL 88H

BRIDGESTONE ECOPIA EP25De Bridgestone Ecopia EP25 is een hoogwaardige, comfortabele, veilige en zeer milieuvriendelijke zomerband. Deze band valt op vanwege zijn uitstekende prestaties op nat wegdek. Uitmuntende tractie, hoge stabiliteit in bochten, optimale wegligging en een zeer hoog rijcomfort kenmerken de Bridgestone Ecopia EP25. De band overtuigt eveneens vanwege zijn lange levensduur.Een groene bandDe Bridgestone Ecopia EP25 is een zeer milieuvriendelijke band. Het geavanceerde rubbermengsel van de band zorgt voor een lage rolweerstand. Hierdoor wordt actief op brandstofverbruik bespaard. Doordat er meer kilometers opéén tankbeurt gereden kan rijden, komen ook minder schadelijke stoffen in het milieu terecht. Met de Bridgestone Ecopia EP25 wordt het milieu ontzien, door een verminderde CO2-uitstoot.Opvallende kwaliteitenVerder blinkt de Bridgestone Ecopia EP25 uit in:Grip op droog en nat wegdekVeiligheidRijcomfort en rijgeluidenRemprestatiesNauwkeurig stuurgedragHoge weerstand tegen aquaplaningHet profiel van de Bridgestone Ecopia EP25 heeft brede groeven die voor een snelle afvoer van water zorgen. Bij hevige regenval en water op de weg wordt het risico op aquaplaning aanzienlijk verminderd en wordt slippen voorkomen. Met de Bridgestone Ecopia EP25 blijft je auto bestuurbaar.Ben jij op zoek naar een zeer groene band die garant staat voor optimale veiligheid en maximaal rijcomfort? Maak dan kennis met de Bridgestone Ecopia EP25!

€ 82,76
Bridgestone
Bridgestone TURANZA T005 82H

Bridgestone TURANZA T005 82H

Kwik-Fit.nl autobanden

€ 66,56
Bridgestone
Bridgestone DRIVEGUARD XL 92V ROF

Bridgestone DRIVEGUARD XL 92V ROF

De unieke Bridgestone Blizzak DriveGuard Winter Run-Flat combineert optimale veiligheid in de wintermaanden met superieure grip. Deze innovatieve band zorgt er niet alleen voor dat je ook bij drukverlies altijd veilig thuiskomt. Het is ook de eerste winterband met Run-Flat-technologie die het hoogste label voor grip op een nat wegdek heeft gekregen.Belangrijkste bandkenmerkenDe Bridgestone DriveGuard Winter Run-Flat blinkt uit op de volgende onderdelen:Winterband die je uitstekend beschermdOptimale samenwerking met TPMSVeilig doorrijden bij lekke bandGeweldige grip in winterweerBeschermt je tegen aquaplaningIdeaal voor personenauto's met TPMSDeze band van Bridgestone werkt optimaal samen met het Tyre Pressure Monitoring System (TPMS). TPMS zit sinds enkele jaren standaard op alle nieuwe auto's en geeft aan wanneer de bandenspanning meer dan 20% te laag is, bijvoorbeeld bij een lekke band. Dankzij de Run-Flat-technologie kun je zelfs dan nog veilig 80 kilometer doorrijden met de Blizzak DriveGuard Winter Run-Flat.Geweldige bestuurbaarheid en beschermingDeze winterband van Bridgestone blinkt uit in bestuurbaarheid en bescherming onder winterse omstandigheden. In tegenstelling tot andere banden met Run-Flat-technologie geeft de Blizzak DriveGuard Run-Flat Winter je de grip die nodig is op natte wegen. Daarvoor heeft deze winterband zelfs de hoogste beoordeling gekregen. De speciale groeven op deze band voeren water effectief af, zodat je beter beschermd bent tegen aquaplaning.

€ 78,98
Bridgestone
Bridgestone DURAVIS R660 112/110S

Bridgestone DURAVIS R660 112/110S

BRIDGESTONE DURAVIS R660De Bridgestone Duravis R660 is een kostenbesparende zomerband voor bestelwagens. De band biedt uitstekende prestaties op droog- en nat wegdek, verhoogt de veiligheid en kent een lange levensduur. Van het vroege voorjaar tot het late najaar presteert de Duravis R660 van Bridgestone optimaal.Voortreffelijke eigenschappen op rij:Hoog veiligheidsniveauLaag brandstofverbruikMaximale grip en comfortLange levensduurKwaliteit voor een betaalbare prijsHoog veiligheidsniveauDe Bridgestone Duravis R660 biedt een hoge mate van veiligheid. De speciale rubbersamenstelling zorgt voor een goede grip en een betrouwbare wegligging onder verschillende weersomstandigheden en op uiteenlopende wegen. Tijdens regenval zorgt het speciale ribpatroon op de Duravis R660 van Bridgestone voor een snelle waterafvoer.Laag brandstofverbruikHet S-vormige karkas van de Bridgestone Duravis R660 zorgt in combinatie met de lage rolweerstand voor een verlaging van het brandstofverbruik. Dit resulteert tevens in een vermindering van de CO2-uitstoot.Lange levensduurDe Bridgestone Duravis R660 gaat dankzij zijn hoge weerstand tegen slijtage en zijn duurzaamheid lang mee. Door de lange levensduur van de band, hoef je deze minder snel te vervangen. De Duravis R660 van Bridgestone is dus met recht een zomerband die op de kleintjes let.De Bridgestone Duravis R660 is de perfecte zomerband voor iedereen die op zoek is naar hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs.

€ 125,96
Bridgestone
Bridgestone DUELER D840 112/110S 4x4

Bridgestone DUELER D840 112/110S 4x4

BRIDGESTONE DUELER H/T 840De Bridgestone Dueler H/T 840 zomerband combineert veiligheid met comfortabel rijgedrag. De band belooft uitstekende grip, zeer goed wegcontact en levert topprestaties tijdens korte en lange ritten en zowel op droog als nat wegdek. De Bridgestone Dueler H/T 840 is ontworpen om jou dagelijks te laten genieten van stille, stabiele en veilige ritten. Kortom, de Dueler H/T 840 van Bridgestone zal jouw rijbeleving zeker laten toenemen.Uitstekende kwaliteitenDe Bridgestone Dueler H/T 840 is uitermate geschikt voor SUV?s en 4x4 voertuigen. De band belooft uitstekende prestaties dankzij zijn vele goede eigenschappen. De Dueler H/T 840 van Bridgestone onderscheidt zich door:Rijgedrag: hoog rijcomfort en uitmuntende stabiliteitVeiligheid: voortreffelijke grip op nat wegdekBesparing: een lange levensduur dankzij gelijkmatige slijtageRijcomfort: lage rijgeluiden zorgen voor meer rijcomfortTopprestaties op de wegDe Bridgestone Dueler H/T 840 belooft topprestaties onder verschillende omstandigheden. De profielstructuur zorgt voor de goede grip en tractie. Daarnaast heeft het profiel een ingenieuze waterafvoerende eigenschap. Dit betekent dat de Bridgestone Dueler H/T 840 goede weerstand biedt op wegen met gevaar voor aquaplaning. De remweg is kort, de grip uitstekend en slipgevaar beperkt.De Bridgestone Dueler H/T 840 staat garant voor topprestaties en zorgeloos rijgedrag.

€ 134,06
Bridgestone
Bridgestone BLIZZAK W810 109/107R

Bridgestone BLIZZAK W810 109/107R

De Blizzak W810 van Bridgestone is zeer geschikt is voor gebruik met lichte, middelzware en zware vrachtauto's. Deze duurzame en efficiënte winterband geeft je in de wintermaanden meer grip op natte en besneeuwde wegen. De waterafvoerende eigenschappen van deze band voorkomen dat je snel last krijg van aquaplaning.Belangrijkste bandkenmerkenDit zijn de belangrijkste eigenschappen van de Bridgestone Blizzak W810:Betrouwbare winterband voor vrachtwagensLager brandstofverbruik in de wintermaandenBeschermt tegen aquaplaning en slipgevaarMeer grip en tractieGaat lang meeVeilig de wintermaanden doorMet de Bridgestone Blizzak W810 onder je vrachtwagen ben je onder alle winterse weersomstandigheden verzekerd van uitstekende bescherming. De speciale rubbersamenstelling is voorzien van silica, dat je ook op wegen met sneeuw of ijs uitstekende grip, meer tractie en een korte remweg geeft. Het diepe profiel van deze winterband zorgt ervoor dat water snel onder je truck vandaan wordt gehaald. Daardoor heb je minder kans om in een slip te raken of last te krijgen van aquaplaning.Duurzaam en brandstofbesparendDoor het gebruik van slijtvaste materialen gaat de Bridgestone BlizzakW810 uitermate lang mee. Toch heeft deze winterband een lage rolweerstand. Dat vertaalt zich in een lager brandstofverbruik en minder rijgeluid in de wintermaanden.

€ 120,15
Bridgestone
Bridgestone TURANZA T005 88H

Bridgestone TURANZA T005 88H

Kwik-Fit.nl autobanden

€ 79,16
Bridgestone
Bridgestone TURANZA T001 88H

Bridgestone TURANZA T001 88H

BRIDGESTONE TURANZA T001Herontdek de rijsensatie met de Bridgestone Turanza T001 zomerband. Dit topmodel weet een ongekende balans te bereiken tussen comfort, veiligheid, milieuvriendelijkheid en duurzame prestaties. Onder alle zomerse weersomstandigheden geniet je ontspannen van comfortabele, stille en veilige ritten met de Bridgestone Turanza T001, naar welke bestemming je ook reist!Betrouwbaarheid op de wegDe Bridgestone Turanza T001 is een echte topper als het gaat om veiligheid. Uitstekende grip, perfecte wegligging, goede tractie en uitmuntende remprestaties maken van de Turanza T001 een veilige partner op de weg. Zowel op droog als nat wegdek en bij hoge snelheden behoudt de Bridgestone Turanza T001 zijn betrouwbare karakter.Hoogwaardige kwaliteitenDe Bridgestone Turanza T001 onderscheidt zich door zijn:Uitstekende stabiliteit bij hoge snelhedenOptimale grip op droog wegdekBetrouwbare remgedrag op nat wegdekVoortreffelijke wegligging op natte wegen dankzij snelle waterafvoerHoge rijcomfort dankzij minimaal rijgeluidBrandstof- en CO2-uitstoot verlaging dankzij lage rolweerstandLange levensduurDankzij de geoptimaliseerde rubbersamenstelling kent de Bridgestone Turanza T001 een hoge slijtvastheid. De lage rolweerstand in combinatie met het gelijkmatige, langzame slijtageproces verlengen de levensduur van de Turanza T001 aanzienlijk.Alles is in harmonie bij de Bridgestone Turanzo T001. Niet voor niets wordt deze band door veel autorijders als paradepaardje van Bridgestones bandensegment gezien.

€ 80,06
Bridgestone
Bridgestone BLIZZAK LM001 94T

Bridgestone BLIZZAK LM001 94T

BRIDGESTONE BLIZZAK LM001Een krachtige en betrouwbare winterband, zo kunnen we de Bridgestone Blizzak LM001 het beste omschrijven. De band staat synoniem voor veiligheid op natte en besneeuwde wegen. Je geniet van maximale tractie, grip en wegcontact, waardoor glijden en glibberen aanzienlijk wordt teruggedrongen. De Blizzak LM001 van Bridgestone geniet een uitstekende reputatie voor wat betreft rijprestaties, veiligheid en comfort en is de perfecte winterband voor onder meer compacte auto?s en middenklassers.Sterke puntenDe Bridgestone Blizzak LM001 onderscheidt zich door:Uitstekende grip op sneeuwHoge bochtenstabiliteitLange levensduurPrecies stuurgedragGoede remprestatiesHoog veiligheidsniveauTijdens de ontwikkeling van de Bridgestone Blizzak LM001 is veel aandacht besteed aan veiligheid. Zo wordt bij nat weer het te veel aan water of sneeuw effectief en snel via de groeven aan de zijkant afgevoerd. De kans op aquaplaning wordt hierdoor geminimaliseerd. Het 3D-groefpatroon van de Blizzak LM001 zorgt voor een hoge afschuifkracht in de sneeuw en daarmee voor uitstekende grip en tractie op een met sneeuw bedekt wegdek.Lange levensduurDoordat bij de ontwikkeling van de Bridgestone Blizzak LM001 gebruik is gemaakt van de Nanoprotect-technologie blijft de rubbersamenstelling ook bij lage temperaturen flexibel. Dit, in combinatie met de gelijkmatige, langzame slijtage, verlengt de levensduur van de band. De Bridgestone Blizzak LM001 laat je tijdens gure weersomstandigheden niet in de steek!

€ 94,05
Bridgestone
Bridgestone BLIZZAK W810 104/102R

Bridgestone BLIZZAK W810 104/102R

De Blizzak W810 van Bridgestone is zeer geschikt is voor gebruik met lichte, middelzware en zware vrachtauto's. Deze duurzame en efficiënte winterband geeft je in de wintermaanden meer grip op natte en besneeuwde wegen. De waterafvoerende eigenschappen van deze band voorkomen dat je snel last krijg van aquaplaning.Belangrijkste bandkenmerkenDit zijn de belangrijkste eigenschappen van de Bridgestone Blizzak W810:Betrouwbare winterband voor vrachtwagensLager brandstofverbruik in de wintermaandenBeschermt tegen aquaplaning en slipgevaarMeer grip en tractieGaat lang meeVeilig de wintermaanden doorMet de Bridgestone Blizzak W810 onder je vrachtwagen ben je onder alle winterse weersomstandigheden verzekerd van uitstekende bescherming. De speciale rubbersamenstelling is voorzien van silica, dat je ook op wegen met sneeuw of ijs uitstekende grip, meer tractie en een korte remweg geeft. Het diepe profiel van deze winterband zorgt ervoor dat water snel onder je truck vandaan wordt gehaald. Daardoor heb je minder kans om in een slip te raken of last te krijgen van aquaplaning.Duurzaam en brandstofbesparendDoor het gebruik van slijtvaste materialen gaat de Bridgestone BlizzakW810 uitermate lang mee. Toch heeft deze winterband een lage rolweerstand. Dat vertaalt zich in een lager brandstofverbruik en minder rijgeluid in de wintermaanden.

€ 91,35
Bridgestone
Bridgestone DURAVIS R410 RFD 92T

Bridgestone DURAVIS R410 RFD 92T

BRIDGESTONE DURAVIS R410De Bridgestone Duravis R410 is een duurzame zomerband. De band is speciaal ontwikkeld voor bedrijfsvoertuigen, zoals bestelauto?s- en bussen, maar gedraagt zich echter als een ?luxe? autoband. Dit betekent dat de Duravis R410 van Bridgestone garant staat voor een superieure wegligging en daarnaast comfortabel, rustig rijgedrag belooft.Een sterke bandDe Bridgestone Duravis R410 heeft een sterk karkas en is uitstekend opgewassen tegen intensief gebruik. Voor dagelijkse bestelritten draait de band zijn hand niet om. De Duravis R410 van Bridgestone biedt topprestaties, zowel op de snelweg als in de stad waar je veel moet optrekken, remmen en keren. De Bridgestone Duravis R410 is een echte allrounder.Sterke punten op een rij:DuurzaamheidVeiligheidOptimale prestatiesComfortBrandstofbesparingRijveiligheid vooropDe Bridgestone Duravis R410 heeft een asymmetrisch loopvlak met veel groeven aan de zijkant. Hierdoor wordt wegstabiliteit, soepel bochtenwerk en goede grip bevorderd. Ook op zeer natte wegen behoud jij de controle, want water wordt snel en effectief door de Bridgestone Duravis R410 afgevoerd. Slipgevaar en de kans op aquaplaning worden aanzienlijk verkleind.Tot slot kent de Bridgestone Duravis R410 een lange levensduur en realiseert de band een brandstofbesparing. Met de Bridgestone Duravis R410 profiteer je van een energieke allround band.

€ 74,66
Bridgestone
Bridgestone TURANZA T001 91V

Bridgestone TURANZA T001 91V

BRIDGESTONE TURANZA T001Herontdek de rijsensatie met de Bridgestone Turanza T001 zomerband. Dit topmodel weet een ongekende balans te bereiken tussen comfort, veiligheid, milieuvriendelijkheid en duurzame prestaties. Onder alle zomerse weersomstandigheden geniet je ontspannen van comfortabele, stille en veilige ritten met de Bridgestone Turanza T001, naar welke bestemming je ook reist!Betrouwbaarheid op de wegDe Bridgestone Turanza T001 is een echte topper als het gaat om veiligheid. Uitstekende grip, perfecte wegligging, goede tractie en uitmuntende remprestaties maken van de Turanza T001 een veilige partner op de weg. Zowel op droog als nat wegdek en bij hoge snelheden behoudt de Bridgestone Turanza T001 zijn betrouwbare karakter.Hoogwaardige kwaliteitenDe Bridgestone Turanza T001 onderscheidt zich door zijn:Uitstekende stabiliteit bij hoge snelhedenOptimale grip op droog wegdekBetrouwbare remgedrag op nat wegdekVoortreffelijke wegligging op natte wegen dankzij snelle waterafvoerHoge rijcomfort dankzij minimaal rijgeluidBrandstof- en CO2-uitstoot verlaging dankzij lage rolweerstandLange levensduurDankzij de geoptimaliseerde rubbersamenstelling kent de Bridgestone Turanza T001 een hoge slijtvastheid. De lage rolweerstand in combinatie met het gelijkmatige, langzame slijtageproces verlengen de levensduur van de Turanza T001 aanzienlijk.Alles is in harmonie bij de Bridgestone Turanzo T001. Niet voor niets wordt deze band door veel autorijders als paradepaardje van Bridgestones bandensegment gezien.

€ 61,43
Bridgestone
Bridgestone BLIZZAK LM001 XL 86H

Bridgestone BLIZZAK LM001 XL 86H

BRIDGESTONE BLIZZAK LM001Een krachtige en betrouwbare winterband, zo kunnen we de Bridgestone Blizzak LM001 het beste omschrijven. De band staat synoniem voor veiligheid op natte en besneeuwde wegen. Je geniet van maximale tractie, grip en wegcontact, waardoor glijden en glibberen aanzienlijk wordt teruggedrongen. De Blizzak LM001 van Bridgestone geniet een uitstekende reputatie voor wat betreft rijprestaties, veiligheid en comfort en is de perfecte winterband voor onder meer compacte auto?s en middenklassers.Sterke puntenDe Bridgestone Blizzak LM001 onderscheidt zich door:Uitstekende grip op sneeuwHoge bochtenstabiliteitLange levensduurPrecies stuurgedragGoede remprestatiesHoog veiligheidsniveauTijdens de ontwikkeling van de Bridgestone Blizzak LM001 is veel aandacht besteed aan veiligheid. Zo wordt bij nat weer het te veel aan water of sneeuw effectief en snel via de groeven aan de zijkant afgevoerd. De kans op aquaplaning wordt hierdoor geminimaliseerd. Het 3D-groefpatroon van de Blizzak LM001 zorgt voor een hoge afschuifkracht in de sneeuw en daarmee voor uitstekende grip en tractie op een met sneeuw bedekt wegdek.Lange levensduurDoordat bij de ontwikkeling van de Bridgestone Blizzak LM001 gebruik is gemaakt van de Nanoprotect-technologie blijft de rubbersamenstelling ook bij lage temperaturen flexibel. Dit, in combinatie met de gelijkmatige, langzame slijtage, verlengt de levensduur van de band. De Bridgestone Blizzak LM001 laat je tijdens gure weersomstandigheden niet in de steek!

€ 91,35
Bridgestone
Bridgestone TURANZA T005 85H

Bridgestone TURANZA T005 85H

Kwik-Fit.nl autobanden

€ 98,06
Bridgestone
Bridgestone BLIZZAK LM001 XL 88T

Bridgestone BLIZZAK LM001 XL 88T

BRIDGESTONE BLIZZAK LM001Een krachtige en betrouwbare winterband, zo kunnen we de Bridgestone Blizzak LM001 het beste omschrijven. De band staat synoniem voor veiligheid op natte en besneeuwde wegen. Je geniet van maximale tractie, grip en wegcontact, waardoor glijden en glibberen aanzienlijk wordt teruggedrongen. De Blizzak LM001 van Bridgestone geniet een uitstekende reputatie voor wat betreft rijprestaties, veiligheid en comfort en is de perfecte winterband voor onder meer compacte auto?s en middenklassers.Sterke puntenDe Bridgestone Blizzak LM001 onderscheidt zich door:Uitstekende grip op sneeuwHoge bochtenstabiliteitLange levensduurPrecies stuurgedragGoede remprestatiesHoog veiligheidsniveauTijdens de ontwikkeling van de Bridgestone Blizzak LM001 is veel aandacht besteed aan veiligheid. Zo wordt bij nat weer het te veel aan water of sneeuw effectief en snel via de groeven aan de zijkant afgevoerd. De kans op aquaplaning wordt hierdoor geminimaliseerd. Het 3D-groefpatroon van de Blizzak LM001 zorgt voor een hoge afschuifkracht in de sneeuw en daarmee voor uitstekende grip en tractie op een met sneeuw bedekt wegdek.Lange levensduurDoordat bij de ontwikkeling van de Bridgestone Blizzak LM001 gebruik is gemaakt van de Nanoprotect-technologie blijft de rubbersamenstelling ook bij lage temperaturen flexibel. Dit, in combinatie met de gelijkmatige, langzame slijtage, verlengt de levensduur van de band. De Bridgestone Blizzak LM001 laat je tijdens gure weersomstandigheden niet in de steek!

€ 61,65
Bridgestone
Bridgestone BLIZZAK LM32C 102/100T

Bridgestone BLIZZAK LM32C 102/100T

Speciaal voor lichte bedrijfswagens, caravans en campers heeft Bridgestone de Blizzak LM32C op de markt gebracht. Deze winterband geeft je uitstekende grip op de weg en zorgt er daarmee voor dat je beter beschermd wordt op natte en gladde wegen hebt. De Blizzak LM32C gaat bovendien lang mee en maakt ook weinig rijgeluid.Belangrijkste bandkenmerkenDit zijn de belangrijkste kenmerken van de Bridgestone Blizzak LM32C:Veilige en stille winterbandVoor lichte bedrijfswagens en campersBeschermt je uitstekend tegen aquaplaningGoede grip op sneeuwLange levensduurBeschermt je in de winterDe Blizzak LM32C is ontwikkeld om te gebruiken met lichte bedrijfsvoertuigen, campers en caravans. Met deze winterband van Bridgestone kun je tijdens de wintermaanden rekenen op uitstekende bescherming op natte en gladde wegen. Het speciale profiel van de Blizzak LM32C geeft je meer tractie en meer grip op sneeuw en ijs. De diepe groeven op deze band voeren water en natte sneeuw op het wegdek snel af en verminderen zo de kans op de aquaplaning.Duurzaam en stilHet innovatieve ontwerp en de speciale rubbermengsel zorgen ervoor dat de Bridgestone Blizzak LM32C ook uitermate lang meegaat. Deze winterband maakt bovendien weinig rijgeluid, zodat je verzekerd bent van stille en comfortabele ritten in de wintermaanden.

€ 111,15
Bridgestone
Bridgestone DUELER H/T 684 96H 4x4

Bridgestone DUELER H/T 684 96H 4x4

BRIDGESTONE DUELER H/T 684De Bridgestone Dueler H/T 684 premium SUV-band staat synoniem voor maximale prestaties en een lange levensduur. Net als alle Bridgestone banden is deze zomerband eveneens ontwikkeld om topprestaties te leveren op droge en natte wegen. Tegelijkertijd slijt de Dueler H/T 684 van Bridgestone erg langzaam, zodat je erg lang kunt genieten van zijn rijoptreden. Gedurende zijn gehele bandenleven lang belooft de Bridgestone Dueler H/T 684 optimale veiligheid en comfort.Nauwkeurig rijgedragDe Bridgestone Dueler H/T 684 is speciaal ontwikkeld voor SUV?s en 4x4-voertuigen, zoals de Land Rover Freelander, Fiat Panda 4x4, Honda CRV, Subaru Forester, en anderen. Je herkent de band aan zijn robuuste vorm. De profiel- en constructietechniek zorgen voor een zeer precies rijgedrag. Op stuurbewegingen reageert de Bridgestone Dueler H/T 684 zeer snel. Zelfs bij hoge snelheden zul je versteld staan van zijn accuratesse in stuurprestaties.De belangrijkste topprestaties op een rij:Hoog rijcomfortVoortreffelijke grip en wegliggingUitstekende bochtenstabiliteitLange levensduurHoog veiligheidsgehalteEen economische bandDe Bridgestone Dueler H/T 684 koppelt voortreffelijke rijprestaties niet alleen aan veiligheid, comfort en duurzaamheid. De band maakt tevens een besparing op je brandstofverbruik mogelijk. De Bridgestone Dueler H/T 684 is daarmee en veilige en zuinige keuze.

€ 104,63
Bridgestone
Bridgestone TURANZA T005 84H

Bridgestone TURANZA T005 84H

Kwik-Fit.nl autobanden

€ 80,06
Bridgestone
Bridgestone BLIZZAK LM30 84T

Bridgestone BLIZZAK LM30 84T

De Bridgestone Blizzak LM30 geeft je in de wintermaanden meer controle en meer rijcomfort in je compacte personenwagen of middenklasser. Bridgestone heeft deze winterband gemaakt volgens de nieuwste technieken. Daardoor houdt de Blizzak LM30 ook op natte en gladde wegen beter contact met de weg. Met deze stille band kun je de hele winter door vertrouwen op betrouwbaar en veilig rijgedrag.Belangrijkste bandkenmerkenDe Blizzak LM30 van Bridgestone heeft de volgende kenmerken:Winterband met hoog rijcomfortVoor compacte auto's en middenklassersMeer grip op winterse wegenStiller door minder rolweerstandVermindert brandstofverbruikTechnologie die je beter beschermtBridgestone heeft het asymmetrische profiel van de Blizzak LM30 voorzien van een nieuwe lamellentechnologie. Daardoor heb je veel meer contact met de weg en ben je verzekerd van optimale prestaties in de wintermaanden. Ook de vernieuwde rubbersamenstelling en de innovatieve 3D-technologie van deze winterband zorgen ervoor dat je ook bij ijs, regen en sneeuw meer grip hebt.Comfortabel door minder rolweerstandOndanks het enorm betrouwbare rijgedrag van de Bridgestone Blizzak LM30, rijdt deze winterband uitermate comfortabel. Door een verlaagde rolweerstand heb je namelijk veel minder last van rijgeluid. Bovendien zorgt deze voordelige winterband er zo ook voor dat je in de wintermaanden minder brandstof verbruikt.

€ 58,05
Bridgestone
Bridgestone BLIZZAK LM001 88T

Bridgestone BLIZZAK LM001 88T

BRIDGESTONE BLIZZAK LM001Een krachtige en betrouwbare winterband, zo kunnen we de Bridgestone Blizzak LM001 het beste omschrijven. De band staat synoniem voor veiligheid op natte en besneeuwde wegen. Je geniet van maximale tractie, grip en wegcontact, waardoor glijden en glibberen aanzienlijk wordt teruggedrongen. De Blizzak LM001 van Bridgestone geniet een uitstekende reputatie voor wat betreft rijprestaties, veiligheid en comfort en is de perfecte winterband voor onder meer compacte auto?s en middenklassers.Sterke puntenDe Bridgestone Blizzak LM001 onderscheidt zich door:Uitstekende grip op sneeuwHoge bochtenstabiliteitLange levensduurPrecies stuurgedragGoede remprestatiesHoog veiligheidsniveauTijdens de ontwikkeling van de Bridgestone Blizzak LM001 is veel aandacht besteed aan veiligheid. Zo wordt bij nat weer het te veel aan water of sneeuw effectief en snel via de groeven aan de zijkant afgevoerd. De kans op aquaplaning wordt hierdoor geminimaliseerd. Het 3D-groefpatroon van de Blizzak LM001 zorgt voor een hoge afschuifkracht in de sneeuw en daarmee voor uitstekende grip en tractie op een met sneeuw bedekt wegdek.Lange levensduurDoordat bij de ontwikkeling van de Bridgestone Blizzak LM001 gebruik is gemaakt van de Nanoprotect-technologie blijft de rubbersamenstelling ook bij lage temperaturen flexibel. Dit, in combinatie met de gelijkmatige, langzame slijtage, verlengt de levensduur van de band. De Bridgestone Blizzak LM001 laat je tijdens gure weersomstandigheden niet in de steek!

€ 52,65
Bridgestone
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Meer informatie Ga verder