Goodyear 21-inch banden

De meest voorkomende bandenmaten zijn; 195/65 R15, 205/55 R16, 185/65 R15, 175/65 R14, 225/45 R17.

Goodyear ULTRAGRIP PERF + XL 107V

Goodyear ULTRAGRIP PERF + XL 107V

Goodyear ULTRAGRIP PERF + XL 107V -

€ 350,00
Goodyear
Goodyear EAGLE F1 ASYM 5* FP BM XL 102Y

Goodyear EAGLE F1 ASYM 5* FP BM XL 102Y

Goodyear EAGLE F1 ASYM 5* FP BM XL 102Y -

€ 353,00
Goodyear
Goodyear EFFICIENTGRIP SUV XL 113V 4x4

Goodyear EFFICIENTGRIP SUV XL 113V 4x4

Goodyear EFFICIENTGRIP SUV XL 113V 4x4 - GOODYEAR EFFICIENTGRIP SUVEen sterke, robuuste en brandstofbesparende SUV-band, dat is de Goodyear EfficientGrip SUV. Een band die garant staat voor langdurige, comfortabele en rustige ritten. Een band die bovendien een lange levensduur belooft. De EfficientGrip SUV van Goodyear voldoet aan alle eisen van een SUV band en is tegelijkertijd zeer zuinig in gebruik en vriendelijk voor het milieu.Opvallende kenmerkenDe Goodyear EfficientGrip SUV heeft diverse onderscheidende kenmerken.Korte remafstand en goede grip Nauwkeurig stuurgedrag Lange levensduurVerlaging brandstofverbruik en CO2-uitstootKorte remafstandDe Goodyear EfficientGrip SUV kent een zeer korte remweg. Dankzij het unieke profiel profiteer je van uitstekende grip en remprestaties op zowel droge als natte wegen.Nauwkeurig stuurgedragDankzij het ontwerp van de EfficientGrip SUV en zijn lagere gewicht biedt de band uitstekend contact met de weg, waardoor een zeer nauwkeurig stuurgedrag ontstaat, ook in bochten. Lange levensduurJe kunt met de EfficientGrip SUV van Goodyear dankzij de rubbersamenstelling vele kilometers afleggen voordat je de band moet verwisselen. Verlaging brandstofverbruik en CO2-uitstootDe lagere rolweerstand zorgt in combinatie met de lichtgewicht materialen voor een verlaging van je brandstofverbruik en dus een verlaging van de CO2-uitstoot.De Goodyear EfficientGrip SUV doet zijn naam eer aan!

€ 312,00
Goodyear
Goodyear EAGLE F1 ASYM 5* FP BM XL 105Y

Goodyear EAGLE F1 ASYM 5* FP BM XL 105Y

Goodyear EAGLE F1 ASYM 5* FP BM XL 105Y -

€ 395,00
Goodyear
Goodyear EAGLE F1 SUPERSPORT MO XL 110H

Goodyear EAGLE F1 SUPERSPORT MO XL 110H

Goodyear EAGLE F1 SUPERSPORT MO XL 110H -

€ 305,00
Goodyear
Goodyear ULTRAGRIP PERFORMANCE + FP XL 103V

Goodyear ULTRAGRIP PERFORMANCE + FP XL 103V

Goodyear ULTRAGRIP PERFORMANCE + FP XL 103V -

€ 357,00
Goodyear
Goodyear EAGLE F1 ASYMM 3 NF0 XL 104Y

Goodyear EAGLE F1 ASYMM 3 NF0 XL 104Y

Goodyear EAGLE F1 ASYMM 3 NF0 XL 104Y - GOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC 3De Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 is een ultra high-performance zomerband. De band past perfect onder auto’s uit de midden- en hogere klassen en kenmerkt zich door zijn goede rijeigenschappen en uitstekende remprestaties. Hierdoor biedt de Eagle F1 Asymmetric 3 van Goodyear optimale controle op droog en nat wegdek.Waarom kiezen voor de Eagle F1 Asymmetric 3?Zeer goede gripKorte remwegUitstekende stuurprecisieLange levensduurHoge bochtenstabiliteitLaag brandstofverbruikInnovatieve technologieën:De Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 is met behulp van diverse technologieën ontwikkeld.De ‘Grip Booster Technologie’ is verantwoordelijk voor de voortreffelijke grip, het remmen en de goede hanteerbaarheid op de weg.De ‘Active Braking Technologie ‘vergroot het contact van de band met de weg en zorgt voor een korte remweg en meer grip op natte wegen.De ‘Reinforced Construction Technologie’ is verantwoordelijk voor de lichtgewicht constructie. Dit in combinatie met het speciale rubbermengsel en het asymmetrisch design draagt bij een vermindering van slijtage en een lager brandstofverbruik.Optimaal genietenDe Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 levert optimale rijprestaties en biedt een hoge mate van veiligheid. De minimale rijgeluiden verhogen bovendien je rijplezier. Met de ultra high-performance Eagle F1 Asymmetric 3 van Goodyear ben jij helemaal klaar om te genieten van je ritten!

€ 345,00
Goodyear
Goodyear EAGLE F1 ASYMM 3 NF0 XL 101Y

Goodyear EAGLE F1 ASYMM 3 NF0 XL 101Y

Goodyear EAGLE F1 ASYMM 3 NF0 XL 101Y - GOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC 3De Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 is een ultra high-performance zomerband. De band past perfect onder auto’s uit de midden- en hogere klassen en kenmerkt zich door zijn goede rijeigenschappen en uitstekende remprestaties. Hierdoor biedt de Eagle F1 Asymmetric 3 van Goodyear optimale controle op droog en nat wegdek.Waarom kiezen voor de Eagle F1 Asymmetric 3?Zeer goede gripKorte remwegUitstekende stuurprecisieLange levensduurHoge bochtenstabiliteitLaag brandstofverbruikInnovatieve technologieën:De Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 is met behulp van diverse technologieën ontwikkeld.De ‘Grip Booster Technologie’ is verantwoordelijk voor de voortreffelijke grip, het remmen en de goede hanteerbaarheid op de weg.De ‘Active Braking Technologie ‘vergroot het contact van de band met de weg en zorgt voor een korte remweg en meer grip op natte wegen.De ‘Reinforced Construction Technologie’ is verantwoordelijk voor de lichtgewicht constructie. Dit in combinatie met het speciale rubbermengsel en het asymmetrisch design draagt bij een vermindering van slijtage en een lager brandstofverbruik.Optimaal genietenDe Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 levert optimale rijprestaties en biedt een hoge mate van veiligheid. De minimale rijgeluiden verhogen bovendien je rijplezier. Met de ultra high-performance Eagle F1 Asymmetric 3 van Goodyear ben jij helemaal klaar om te genieten van je ritten!

€ 290,00
Goodyear
Goodyear EFFICIENTGRIP 2 SUV XL 113V 4x4

Goodyear EFFICIENTGRIP 2 SUV XL 113V 4x4

Goodyear EFFICIENTGRIP 2 SUV XL 113V 4x4 -

€ 241,25
Goodyear
Goodyear EAGLE TOURING NF0 FP M+S XL 104H

Goodyear EAGLE TOURING NF0 FP M+S XL 104H

Goodyear EAGLE TOURING NF0 FP M+S XL 104H - Goodyear EAGLE TOURINGDe All Season-topper van Goodyear. Je ervaart luxe en weinig geluid wanneer je op deze banden rijdt. Geschikt voor high performance personenwagens uit de midden- en hogere middenklasse.Voordelen Goodyear Eagle TouringSnelle stuurrespons en verbeterde wegliggingLaag rolgeluidSuperieure grip in alle seizoenenStuurresponsHet contactvlak van de Eagle Touring is geoptimaliseerd, waardoor de handling is verbeterd en de reactie op je stuurgedrag ongekend snel is.ComfortHet gespecialiseerde bandenprofiel met een specifiek patroon verlaagt het rolgeluid wanneer je rijdt. Dit zorgt voor een comfortabelere en stille rit.Grip in alle seizoenenDe bijtranden zorgen voor een comfortabele en veilige rit, door de tractie die de band behoudt onder natte, droge en alle soorten winterse weersomstandigheden.

€ 391,00
Goodyear
Goodyear EAGLE F1 ASYM SUV XL 110W 4x4

Goodyear EAGLE F1 ASYM SUV XL 110W 4x4

Goodyear EAGLE F1 ASYM SUV XL 110W 4x4 - GOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC SUVDe Goodyear Eagle F1 Asymmetric SUV biedt zowel op natte als droge wegen goede rijprestaties. Bovendien is het externe geluidsniveau van de band aanzienlijk verlaagd, zodat je geniet van een stille en comfortabele rijervaring. De zomerband is speciaal ontwikkeld voor SUV’s. De band kan hoge snelheden aan en blijft daarbij continu goed presteren. Daarnaast heeft de Eagle F1 Asymmetric SUV genoeg tractie voor lichte terreinritten. Verhard of onverhard terrein, de prestaties van de band zijn ongekend.Indrukwekkende eigenschappenDe Goodyear Eagle F1 Asymmetric SUV is zo ontwikkeld dat jij als bestuurder profiteert van alle goede kenmerken en voordelen die een ultra high performance band te bieden heeft.Maximale gripSuperieure handlingGoede rijprestatiesUitstekende stabiliteitVerminderd rolgeluidPerfecte tractie in bochtenGoede bescherming bij aquaplaning gevaarDe brede lengtegroeven die de Eagle F1 Asymmetric SUV van Goodyear heeft, zorgen ervoor dat water op een doeltreffende en snelle wijze wordt afgevoerd. Op wegen met aquaplaning gevaar biedt de band nauwkeurig stuurgedrag en uitstekende grip. Je auto is optimaal bestand tegen water op de weg.De Goodyear Eagle F1 Asymmetric SUV biedt alles wat je van een Goodyear band mag verwachten.

€ 279,00
Goodyear
Goodyear EAGLE F1 ASYMM 3 SUV XL 111Y 4x4

Goodyear EAGLE F1 ASYMM 3 SUV XL 111Y 4x4

Goodyear EAGLE F1 ASYMM 3 SUV XL 111Y 4x4 - Goodyear EAGLE F1 ASYMMETRIC 3 SUVDe Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 SUV is een zomerband speciaal gemaakt voor SUV?s, met een kortere remweg op droge en natte wegen. Zo blijf jij in controle en kun je relaxed genieten van je reis.De Active Braking Technology zorgt voor meer contact met het oppervlak en meer grip wanneer je remt. Dit vergrote contact zorgt ervoor dat je een kortere remweg hebt op natte en droge wegen. Een stuk veiliger voor jezelf en je passagiers.Voordelen Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 SUVKortere remweg op droge en natte wegenVerstevigde grip zodat je preciezer kan sturen en remmenKwaliteit gegarandeerdSpeciaal voor terreinwagensVerbeterde gripDe New Grip Booster-compound die gebruikt is in deze band is gemaakt met zelfklevende hars om de plakkerigheid met het oppervlak te vergroten. Dit levert een betere grip voor remmen en handling op natte en droge wegen.Stuurprecisie en duurzaamheidNew Reinforced Construction Technology levert een sterkere lichtgewicht constructieverbetering, verbeterde prestaties in de bochten, verminderde slijtage en meer brandstofefficiëntie.

€ 299,00
Goodyear
Goodyear ULTRAGRIP PERFORMANCE + FP XL 96W

Goodyear ULTRAGRIP PERFORMANCE + FP XL 96W

Goodyear ULTRAGRIP PERFORMANCE + FP XL 96W -

€ 444,00
Goodyear
Goodyear EAGLE F1 ASYMM 3 SUV XL 107Y 4x4

Goodyear EAGLE F1 ASYMM 3 SUV XL 107Y 4x4

Goodyear EAGLE F1 ASYMM 3 SUV XL 107Y 4x4 - Goodyear EAGLE F1 ASYMMETRIC 3 SUVDe Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 SUV is een zomerband speciaal gemaakt voor SUV?s, met een kortere remweg op droge en natte wegen. Zo blijf jij in controle en kun je relaxed genieten van je reis.De Active Braking Technology zorgt voor meer contact met het oppervlak en meer grip wanneer je remt. Dit vergrote contact zorgt ervoor dat je een kortere remweg hebt op natte en droge wegen. Een stuk veiliger voor jezelf en je passagiers.Voordelen Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 SUVKortere remweg op droge en natte wegenVerstevigde grip zodat je preciezer kan sturen en remmenKwaliteit gegarandeerdSpeciaal voor terreinwagensVerbeterde gripDe New Grip Booster-compound die gebruikt is in deze band is gemaakt met zelfklevende hars om de plakkerigheid met het oppervlak te vergroten. Dit levert een betere grip voor remmen en handling op natte en droge wegen.Stuurprecisie en duurzaamheidNew Reinforced Construction Technology levert een sterkere lichtgewicht constructieverbetering, verbeterde prestaties in de bochten, verminderde slijtage en meer brandstofefficiëntie.

€ 316,00
Goodyear
Goodyear ULTRAGRIP PERFORMANCE SUV GEN-1 FP XL 104V 4x4

Goodyear ULTRAGRIP PERFORMANCE SUV GEN-1 FP XL 104V 4x4

Goodyear ULTRAGRIP PERFORMANCE SUV GEN-1 FP XL 104V 4x4 - De Goodyear UltraGrip Performance SUV G1 is een superieure winterband voor krachtige terreinwagens als SUV's en 4x4's. Met deze band heb je ook op besneeuwde of gladde winterwegen meer grip en een kortere remweg. Dankzij de handige slijtage-indicator weet je bovendien precies wanneer je deze band moet verwisselen.Belangrijkste bandkenmerkenDit zijn de kenmerkende eigenschappen van de UltraGrip Performance SUV G1 van Goodyear:Zeer veilige winterbandVoor krachtige en grote personenauto'sOptimale grip en korte remwegUitstekende bescherming tegen aquaplaningMet handige indicator voor slijtageVeiliger rijden in je terreinwagenSpeciaal voor bestuurders van krachtige pick-ups, cross-overs, SUV's en 4x4's heeft Goodyear de UltraGrip Performance SUV G1 winterband ontwikkeld. Ervaar zelf hoe het verbeterde contactvlak en de speciale SnowProtect-technologie je terreinwagen meer grip en een kortere remweg geven. Dankzij de speciale 'top indicator' weet je bovendien precies hoeveel de band versleten is en wanneer het dus tijd is om deze te vervangen.Geweldig op nat en droogDe groeven van de Goodyear UltraGrip Performance SUV G1 voeren water en sneeuw op de weg snel af. Daardoor heb je veel minder kans om last te krijgen van aquaplaning en wordt het risico op slippartijen aanzienlijk teruggebracht. Het speciale ontwerp van deze winterband zorgt ervoor dat je ook op droge wegen optimaal beschermd wordt.

€ 357,00
Goodyear
Goodyear EAGLE F1 SUPERSPORT FP XL 96Y

Goodyear EAGLE F1 SUPERSPORT FP XL 96Y

Goodyear EAGLE F1 SUPERSPORT FP XL 96Y -

€ 305,00
Goodyear
Goodyear ULTRAGRIP PERFORMANCE + SUV G1 FP M+S/SF XL 110V 4x4

Goodyear ULTRAGRIP PERFORMANCE + SUV G1 FP M+S/SF XL 110V 4x4

Goodyear ULTRAGRIP PERFORMANCE + SUV G1 FP M+S/SF XL 110V 4x4 -

€ 341,00
Goodyear
Goodyear EAGLE F1 SUPERSPORT XL 103Y

Goodyear EAGLE F1 SUPERSPORT XL 103Y

Goodyear EAGLE F1 SUPERSPORT XL 103Y -

€ 328,00
Goodyear
Goodyear ULTRAGRIP PERFORMANCE + FP XL 105V

Goodyear ULTRAGRIP PERFORMANCE + FP XL 105V

Goodyear ULTRAGRIP PERFORMANCE + FP XL 105V -

€ 325,00
Goodyear
Goodyear EAGLE F1 ASYMMETRIC 5 XL 91Y

Goodyear EAGLE F1 ASYMMETRIC 5 XL 91Y

Goodyear EAGLE F1 ASYMMETRIC 5 XL 91Y -

€ 331,00
Goodyear
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Meer informatie Ga verder