Banden in de maat 255/50 R19

De meest voorkomende bandenmaten zijn; 235/35 R19, 255/50 R19, 255/35 R19, 225/35 R19, 255/40 R19.

Goodyear ULTRAGRIP XL 107H ROF 4x4

Goodyear ULTRAGRIP XL 107H ROF 4x4

GOODYEAR ULTRAGRIP SUV (RUN-FLAT)Wie in de winter met zijn SUV veel op de weg zit, moet kunnen vertrouwen op maximale veiligheid. De Goodyear UltraGrip SUV Runflat belooft uitstekende prestaties in de winter. Goede tractie in de sneeuw, perfecte grip op gladde wegen en voortreffelijke bescherming op nat wegdek. Allemaal voordelen die in de UltraGrip SUV Runflat zijn samengebracht.Optimale veiligheid bij pech onderwegDe Goodyear UltraGrip SUV Runflat heeft een zeer interessante en zeer veilige eigenschap. Met een lekke band kun je namelijk op een lagere snelheid (80km/u) nog maximaal 80km verder rijden. Zelfs bij volledig drukverlies hoef je niet op een gevaarlijke plek langs de weg je band te verwisselen.Lange levensduurDe Goodyear UltraGrip SUV Runflat kent een lange levensduur, omdat de band gelijkmatig slijt. Het lage afrolgeluid zorgt niet alleen voor een prettig rijcomfort, het zorgt er tevens voor, in combinatie met de lichtgewicht materialen, dat je kunt besparen op brandstof en dus op CO2 uitstoot.De meest opvallende kwaliteitenUltra tractie op sneeuwGoede handling op droge wegenUitstekende grip op nat wegdekGoede remprestaties op gladde wegenConclusie: de Goodyear UltraGrip SUV Runflat biedt onder alle winterse weersomstandigheden ijskoud de beste rijprestaties.

€ 197,39
Goodyear
Michelin LA TOUR HP ZP * DT XL 107H ROF 4x4

Michelin LA TOUR HP ZP * DT XL 107H ROF 4x4

MICHELIN LATITUDE TOUR ZP (RUN-FLAT)De Michelin Latitude Tour ZP Runflat is een 4x4 band die uitermate geschikt is voor lange afstandsrijders. De band biedt uitstekende grip, precies stuurgedrag en goede remprestaties op droog- en nat wegdek. Doordat de Latitude Tour ZP Runflat uiterst stil en vrijwel trillingsvrij is, geniet je tijdens lange ritten van optimaal rijcomfort.Goede prestaties op onverharde wegenDankzij zijn robuustheid biedt de Michelin Latitude Tour ZP Runflat ook buiten de verharde wegen goede rijprestaties. De band is ontwikkeld met materialen die zeer robuust zijn. De Latitude Tour ZP van Michelin wordt daardoor op onverharde wegen goed beschermd tegen schade, bijvoorbeeld veroorzaakt door stenen.Indrukwekkende eigenschappen:Uitstekende gripGoed remgedragLage rolweerstandZP = Zero PressureNauwkeurig stuurresponsTijdelijke mobiliteitDe Michelin Latitude Tour ZP Runflat biedt dankzij de Zero Pressure technologie tijdelijke mobiliteit bij een lekke band. Je kunt bij drukverlies met een snelheid van 80km/u nog een afstand van 80km afleggen, zodat je niet meer langs de kant van de weg je band hoeft te vervangen. De Latitude Tour ZP van Michelin vergroot je veiligheid.De Michelin Latitude Tour ZP Runflat is de ideale band voor offroad rijders en kilometervreters.

€ 247,18
Michelin
Michelin LATITUDE TOUR HP XL 107W 4x4

Michelin LATITUDE TOUR HP XL 107W 4x4

MICHELIN LATITUDE TOUR HPDe Michelin Latitude Tour HP is een hoge 4x4-prestatieband met een lange levensduur en optimaal comfort. Niet alleen op droog en nat wegdek biedt de band voortreffelijk rijgedrag, maar ook tijdens ritten op licht terrein staat de Latitude Tour HP zijn mannetje.Briljante eigenschappenDe Michelin Latitude Tour HP heeft uitstekende eigenschappen die goed op elkaar zijn afgestemd. De band scoort goed op:LevensduurWegliggingVeiligheidComfortLange levensduurDe Michelin Latitude Tour HP is door zijn robuuste vorm uiterst bestendig tegen stoten, insnijden en andere beschadigingen. De speciale rubbersamenstelling zorgt ervoor dat je extra veel kilometers kunt maken, voordat de Latitude Tour HP aan vervanging toe is.VeiligheidDe Michelin Latitude Tour HP heeft op uiteenlopende ondergrond uitstekende grip. De remprestaties zijn goed op droge en natte wegen, evenals zijn rijgedrag offroad. Het unieke vormgegeven profiel van de Latitude Tour HP zorgt voor een excellente waterafvoer op wegen met gevaar voor aquaplaning.De Latitude Tour HP van Michelin is bovendien goed voor het milieu. De lage rolweerstand zorgt voor een verlaging van het brandstofverbruik. Dit leidt tot minder CO2 uitstootén minder vaak tanken.Veilig en voordelig on- en offroad rijden? De Michelin Latitude Tour HP maakt het mogelijk.

€ 196,98
Michelin
Goodyear EFFICIENTGRIP * 103Y ROF 4x4

Goodyear EFFICIENTGRIP * 103Y ROF 4x4

GOODYEAR EFFICIENTGRIP SUV (RUN-FLAT)De Goodyear EfficientGrip SUV Runflat is een band die jouw veiligheid vergroot. De band is met de Runflat-technologie ontwikkeld, zodat je bij een lekke band met een snelheid van 80 km/u naar een veilige plaats kunt rijden. Dit betekent dat je niet meer op gevaarlijke plekken langs de weg je band hoeft te wisselen. Daarnaast heeft de Efficient Grip SUV Runflat een lange levensduur en staat deze bekend om zijn lage CO2-uitstoot.Uniek profielontwerpDe EfficientGrip SUV Runflat van Goodyear heeft een uniek profielontwerp dat zorgt voor zeer goede grip en een uitstekend wegcontact, ook in bochten en op natte wegen. De profielgroeven voeren water op natte wegen efficiënt af. Bij de Goodyear EffcientGrip SUV Runflat staat veiligheid bovenaan.Interessante voordelenDe Goodyear EfficientGrip SUV Runflat heeft nog veel meer goede eigenschappen:Uitstekende remprestaties op natte wegenGoede handling op droge wegenLange levensduurBesparing op brandstofverbruikLage rolweerstand en dus beter voor het milieuVoortreffelijke grip en bochtenstabiliteitUiterst nauwkeurige stuurresponsDe Goodyear EfficientGrip SUV Runflat band staat voor jarenlang veilig en zorgeloos rijplezier.

€ 288,12
Goodyear
Goodyear EAGLE F1 ASYM 3 SUV XL 107Y 4x4
€ 184,13
Goodyear
Goodyear UG PERFORMANCE SUV G1 XL 107V 4x4

Goodyear UG PERFORMANCE SUV G1 XL 107V 4x4

De Goodyear UltraGrip Performance SUV G1 is een superieure winterband voor krachtige terreinwagens als SUV's en 4x4's. Met deze band heb je ook op besneeuwde of gladde winterwegen meer grip en een kortere remweg. Dankzij de handige slijtage-indicator weet je bovendien precies wanneer je deze band moet verwisselen.Belangrijkste bandkenmerkenDit zijn de kenmerkende eigenschappen van de UltraGrip Performance SUV G1 van Goodyear:Zeer veilige winterbandVoor krachtige en grote personenauto'sOptimale grip en korte remwegUitstekende bescherming tegen aquaplaningMet handige indicator voor slijtageVeiliger rijden in je terreinwagenSpeciaal voor bestuurders van krachtige pick-ups, cross-overs, SUV's en 4x4's heeft Goodyear de UltraGrip Performance SUV G1 winterband ontwikkeld. Ervaar zelf hoe het verbeterde contactvlak en de speciale SnowProtect-technologie je terreinwagen meer grip en een kortere remweg geven. Dankzij de speciale 'top indicator' weet je bovendien precies hoeveel de band versleten is en wanneer het dus tijd is om deze te vervangen.Geweldig op nat en droogDe groeven van de Goodyear UltraGrip Performance SUV G1 voeren water en sneeuw op de weg snel af. Daardoor heb je veel minder kans om last te krijgen van aquaplaning en wordt het risico op slippartijen aanzienlijk teruggebracht. Het speciale ontwerp van deze winterband zorgt ervoor dat je ook op droge wegen optimaal beschermd wordt.

€ 199,00
Goodyear
Michelin LATI SPORT 3 ZP XL 107W ROF 4x4

Michelin LATI SPORT 3 ZP XL 107W ROF 4x4

MICHELIN LATITUDE SPORT 3 ZP (RUN-FLAT)Speciaal voor sportieve en krachtige SUV?s ontwikkelde Michelin de Latitude Sport 3 ZP Runflat 4x4 zomerband. Deze crossoverband staat bekend om zijn uitstekende grip, uitzonderlijke wegligging en veiligheid.Hoog veiligheidsniveauHet rubbermengsel van de Michelin Latitude Sport 3 ZP Runflat heeft een hoog silicagehalte. Dit, in combinatie met de diverse groeven, zorgt voor de uitstekende prestaties van de band op nat wegdek. Korte remweg, snelle waterafvoer, goede controle en voortreffelijke grip zijn hier enkele voorbeelden van.Latitude Sport 3 ZP Runflat rijeigenschappen:Uitzonderlijke gripDynamische wegliggingLange levensduurHoog veiligheidsniveauZero PressureDe Michelin Latitude Sport 3 ZP Runflat is een zogeheten?Self Supporting? band. De tekens ZP staan voor Zero Pressure. Dit betekent dat deze SUV-band een versterkte zijwand heeft waardoor je met een lekke band gewoon je reis voort kunt zetten. Voorwaarde is wel dat je niet harder dan 80 km/uur doorrijdt, over een afstand van maximaal 80 kilometer.Lange levensduurDe rubbersamenstelling van de Michelin Latitude Sport 3 ZP Runflat zorgt niet alleen voor goede rijprestaties, het verzekert tevens de zeer lange levensduur van de band. Ook de lichtgewicht constructie verlengt de levensduur.De Michelin Latitude Sport 3 ZP Runflat zal het rijplezier van SUV-bestuurders absoluut vergroten en is dus zeker een aanrader!

€ 241,46
Michelin
Michelin LATITUDE ALPIN LA2 XL 107V 4x4

Michelin LATITUDE ALPIN LA2 XL 107V 4x4

MICHELIN LATITUDE ALPIN LA2Een Total Performance band, dat is de Michelin Latitude Alpin LA2. In winterse weersomstandigheden is optimale veiligheid voor iedere autorijder van groot belang. Michelin probeert te voldoen aan die behoefte met de Latitude Alpin LA2. De band biedt goede tractie, grip en een korte remweg op zowel droge en natte wegen als op een besneeuwd en beijzeld wegdek. Wil jij ook in de winter goed mobiel zijn en veilig van A naar B kunnen rijden in wat voor weer dan ook? Dan is de Michelin Latitude Alpin LA2 een uitstekende optie!Eigenschappen die de winter trotserenDe opvolger van de Latitude Alpin is de Michelin Latitude Alpin LA2 winterband. De band heeft uitmuntende eigenschappen die je veiligheid in de winter vergroten.Uitstekende wegliggingGoede gripUiterst nauwkeurig stuurgedragGoede tractie op sneeuw en ijsUitstekende weerstand tegen aquaplaningGunstige effectenDe Latitude Alpin LA2 van Michelin gaat lang mee door toepassing van duurzame technieken. De band is daarnaast goed voor het milieu en gunstig voor jouw portemonnee. De Latitude Alpin LA2 kan namelijk een brandstofbesparing opleveren, waardoor ook de CO2 uitstoot wordt verlaagd. Een goede keuze dus de Michelin Latitude Alpin LA2.

€ 184,82
Michelin
Goodyear ULTRAGRIP SUV * XL 107V ROF 4x4

Goodyear ULTRAGRIP SUV * XL 107V ROF 4x4

GOODYEAR ULTRAGRIP SUV (RUN-FLAT)Wie in de winter met zijn SUV veel op de weg zit, moet kunnen vertrouwen op maximale veiligheid. De Goodyear UltraGrip SUV Runflat belooft uitstekende prestaties in de winter. Goede tractie in de sneeuw, perfecte grip op gladde wegen en voortreffelijke bescherming op nat wegdek. Allemaal voordelen die in de UltraGrip SUV Runflat zijn samengebracht.Optimale veiligheid bij pech onderwegDe Goodyear UltraGrip SUV Runflat heeft een zeer interessante en zeer veilige eigenschap. Met een lekke band kun je namelijk op een lagere snelheid (80km/u) nog maximaal 80km verder rijden. Zelfs bij volledig drukverlies hoef je niet op een gevaarlijke plek langs de weg je band te verwisselen.Lange levensduurDe Goodyear UltraGrip SUV Runflat kent een lange levensduur, omdat de band gelijkmatig slijt. Het lage afrolgeluid zorgt niet alleen voor een prettig rijcomfort, het zorgt er tevens voor, in combinatie met de lichtgewicht materialen, dat je kunt besparen op brandstof en dus op CO2 uitstoot.De meest opvallende kwaliteitenUltra tractie op sneeuwGoede handling op droge wegenUitstekende grip op nat wegdekGoede remprestaties op gladde wegenConclusie: de Goodyear UltraGrip SUV Runflat biedt onder alle winterse weersomstandigheden ijskoud de beste rijprestaties.

€ 233,00
Goodyear
Continental CR.C. LX SP MOE ML XL 107H ROF 4x4

Continental CR.C. LX SP MOE ML XL 107H ROF 4x4

Continental CROSSCONTACT LX SSR (RUN-FLAT)De Continental CrossContact LX SSR Runflat is de ideale band voor de sportieve rijder die soms ook offroad wil rijden. De band past zich namelijk snel aan iedere situatie aan. Je kunt dus zo vanaf de snelweg een onverharde weg inslaan. Mocht het onderweg licht gaan sneeuwen, dan biedt de band tevens dezelfde veilige rijprestaties. En dankzij de Runflat techniek kun je bij een lekke band met de Continental CrossContact LX SSR band ook nog enkele kilometers doorrijden. Je komt zodoende offroad niet plotsklaps stil te staan.Veilig&BetaalbaarDe Continental CrossContact LX SSR band maakt autorijden niet alleen veilig, er wordt eveneens rekening gehouden met je portemonnee. De lage rolweerstand zorgt voor een lager brandstofverbruik. Daarnaast verhoogt het stille rijgedrag jouw rijcomfort. Het loopvlak heeft een asymmetrisch profiel met diepe groeven. Dit zorgt voor een goede stabiliteit in de bochten en betrouwbaar contact met het wegdek.De voordelen op rijUitstekende prestatiesGoede grip- en remprestatiesHoge mate van veiligheid, ook offroadBeschadigingen worden vermeden dankzij de snelle uitwerping van stenenGoede weerstand tegen aquaplaningHoog rijcomfortGeen stress bij een lekke bandDe Continental CrossContact LX SSR Runflat presteert het hele jaar door!

€ 211,96
Continental
Continental TS830 P SUV SSR * XL 107V ROF 4x4

Continental TS830 P SUV SSR * XL 107V ROF 4x4

De Continental WinterContact TS830P SUV SSR Run-Flat is een zeer veilige winterband voor grote en krachtige personenauto's. Niet alleen ben je met deze band verzekerd van geweldig rijgedrag, maar ook van uitstekende bescherming in de wintermaanden. Zelfs wanneer je onderweg een lekke band krijgt kun je nog veilig doorrijden naar je bestemming.Belangrijkste bandkenmerkenDe Continental WinterContact TS830P SUV SSR Run-Flat valt op door de volgende kenmerken:Speciale winterband voor grote personenauto'sZeer veilig en toch sportief rijgedragVerbeterde stabiliteit bij remmenGaat lang meeVeilig doorrijden bij drukverliesSpeciaal ontwikkeld voor SUV'sDe Continental WinterContact TS830P SUV SSR Run-Flat is ontwikkeld voor gebruik met SUV's, 4x4's en cross-overs. In de wintermaanden kun je met de band genieten van heerlijk rijgedrag, uitstekende controle en optimale bescherming in je krachtige auto. Deze winterband heeft bovendien een lange levensduur.Altijd veilig de wintermaanden doorDoor de enorme remkracht van de Continental WinterContact TS830P SUV SSR Run-Flat sta je ook op sneeuw en ijs sneller stil. Het speciale ontwerp van deze winterband zorgt ervoor dat de elektronische stabiliteitscontrole (ESC) van je auto tijdens het remmen beter zijn werk kan doen. Daardoor behoud je meer controle over je auto. Zelfs met een lekke band kun je dankzij de Run-Flat-technologie nog veilig 80 kilometer doorrijden.

€ 216,50
Continental
Goodyear EAGLE LS-2 * XL 107H ROF 4x4

Goodyear EAGLE LS-2 * XL 107H ROF 4x4

GOODYEAR EAGLE LS2 (RUN-FLAT)De Goodyear Eagle LS2 Runflat is een 4-seizoenenband zonder sneeuwvlokmarkering die een lange levensduur, maximale veiligheid, goede rijprestaties en continue mobiliteit belooft. Wanneer je ook met deze banden de weg op gaat, de band levert optimale resultaten, zowel op regenachtige dagen als bij tropische temperaturen. Daarnaast heeft de Eagle LS2 Runflat ook nog eens een mooie vormgeving.Eigenschappen die indruk makenDe Goodyear Eagle LS2 Runflat is niet alleen een lust voor het oog, de band heeft tevens vele indrukwekkende eigenschappen:Prima bochtenstabiliteitGoede tractie op droog wegdekSterke grip op natte wegenUitstekende bescherming tegen aquaplaningLange levensduurComfortabel en stil rijgedragUiterst nauwkeurig stuurgedragHoog veiligheidsgehalteDe Goodyear Eagle LS2 Runflat heeft een hoog veiligheidsgehalte. Met deze runflat band kun je namelijk bij een lekke band gewoon doorrijden. De band wordt bij volledig drukverlies niet plat gedrukt, zodat je nog maximaal 80 kilometer verder kunt rijden met een maximale snelheid van 80km/u. Een band wisselen op onveilige plekken langs de weg is voorgoed verleden tijd.Ben jij op zoek naar een zeer veilige, goed presterende 4-seizoenenband met een eigentijdse look? De Goodyear Eagle LS2 Runflat bewijst zich graag!

€ 254,31
Goodyear
Vredestein WINTRAC XTREME S XL 107V 4x4

Vredestein WINTRAC XTREME S XL 107V 4x4

VREDESTEIN WINTRAC XTREME SDe Vredestein Wintrac Xtreme S is een Ultra High Performance winterband. Een band die tijdens het koudste seizoen van het jaar optimale veiligheid, comfort en prestaties levert. Grillige weersomstandigheden trotseert hij probleemloos. Goede tractie op ijs en sneeuw is net zo vanzelfsprekend voor de Wintrac Xtreme S van Vredestein als stuurprecisie, wegligging en grip. Uiteraard doet de Vredestein Wintrac Xtreme S eveneens niet onder op sneeuwvrije wegen. Een echte allrounder dus.Goede prestatiegerichte eigenschappenDe Vredestein Wintrac Xtreme S heeft eigenschappen van ongekend hoog niveau:Optimale tractieKorte remwegGoede gripZeer nauwkeurige stuurprecisieUitstekende waterafvoerRubbersamenstelling eigenschappenBij de rubbersamenstelling van de Vredestein Wintrac Xtreme S is gebruik gemaakt van een optimale mengverhouding voor het loopvlak. Dit resulteert in een lage rolweerstand, een hoge slijtvastheid en dus een lange levensduur. Omdat de Wintrac Xtreme S van Vredestein ook nog eens een minimaal rijgeluid produceert, kun jij genieten van vele kilometers comfortabel en veilig rijplezier.Tot slot is ook aan de looks van de Vredestein Wintrac Xtreme S gedacht, want het design loopvlak en de zijkant zijn ontworpen door het Italiaanse Giugiaro Design. Het resultaat is een prestatiegerichte Ultra High Performance winterband met een sportief Italiaans tintje.

€ 207,17
Vredestein
Fulda KRISTALL CONTROL SUV XL 107V 4x4

Fulda KRISTALL CONTROL SUV XL 107V 4x4

Fulda Kristall Control SUVDe Fulda Kristall Control SUV winterband is speciaal ontwikkeld voor streng winters weer. De band is zo ontworpen dat bestuurders van zware, moderne SUV?s veilig en comfortabel op natte, droge, besneeuwde, ijzige en onverharde wegen kunnen rijden.Betrouwbare eigenschappen op rij:Voortreffelijke grip en tractie op sneeuwUitstekende controle op droge wegenNauwkeurig stuurgedragHoge bescherming tegen aquaplaningUitstekende prestaties op sneeuwDe Fulda Kristall Control SUV scoort zeer goed op sneeuw. De groeven van de band hebben een hoog grijpeffect zodat je continu de controle houdt als je rijdt op sneeuw. En rijd je op een weg met smeltende sneeuw, dan wordt het dooiwater razendsnel afgevoerd door de Kristall Control SUV van Fulda, zodat de kans op aquaplaning nagenoeg nihil is.Zuinige bandDe Fulda Kristall Control SUV kent een gelijkmatige slijtage, waardoor je heel wat kilometers kunt rijden voordat de band aan vervanging toe is. De lichtgewicht constructie zorgt in combinatie met de lage rolweerstand voor een verlaging van je brandstofverbruik.Ben je op zoek naar een veilige winterband voor een aantrekkelijke prijs die voor strenge winters is ontwikkeld? Kies dan voor de Fulda Kristall Control SUV, want hiermee haal je een kwalitatief goede band in huis.

€ 148,50
Vredestein ULTRAC VORTI XL 107Y 4x4

Vredestein ULTRAC VORTI XL 107Y 4x4

VREDESTEIN ULTRAC VORTIEen absolute topper in het Ultra High Performancesegment van Vredestein is de Ultrac Vorti. De zomerband is een combinatie van topkwaliteit en modern design. Tijdens de ontwikkeling, in samenwerking met het Italiaanse designhuis Giugiaro, is hier extra veel aandacht aan besteed. Het resultaat is een zeer sportieve band met uitmuntende prestaties en een unieke uitstraling. Een band die de naam Ultrac Vorti van Vredestein heeft meegekregen.Opvallende eigenschappenDe Vredestein Ultrac Vorti blinkt uit in:Grip en wegliggingStabiliteit in bochten en bij hoge snelhedenRij- en remprestatiesGeluidsproductie en lange levensduurVeiligheid en designHoog veiligheidsgehalteDe Vredestein Ultrac Vorti garandeert een hoge mate van veiligheid. Zowel bij droog als nat weer heeft de band zeer goede grip op de weg, met behoud van zijn kwalitatief hoogwaardige remgedrag. Dit betekent dat de auto onder iedere omstandigheid goed onder controle is te houden. Ook op wegen met risico op aquaplaning blijft de auto goed bestuurbaar, omdat de groeven van de Ultrac Vorti van Vredestein het water snel afvoeren.De Vredestein Ultrac Vorti is een A-klasse zomerband die aan alle kwaliteit- en veiligheidseisen voldoet. Zeker een aanrader!

€ 154,84
Vredestein
Continental SP.C. 5 SUV MOE ML 103W ROF 4x4

Continental SP.C. 5 SUV MOE ML 103W ROF 4x4

Continental SPORTCONTACT 5 SSR (RUN-FLAT)De Continental SportContact 5 SSR Runflat is een uitblinker in grip op natte wegen en een kortere remweg bij alle weersomstandigheden. Daarnaast is de band volgens de SSR (Self Supporting Runflat) technologie ontwikkeld. Dit betekent dat je dankzij de versterkte zijwand met een lekke band nog maximaal 80 kilometer kunt rijden, bij een snelheid van maximaal 80 kilometer. Met de SportContact 5 SSR Runflat kun je je reserveband voortaan thuis laten.Eigenschappen die scoren:Goede rij- en remprestatiesUitstekende mobiliteitOptimale grip op droog en nat wegdekBrandstofverlagendGoede prestaties&besparenDe SportContact 5 SSR Runflat band heeft een asymmetrisch profiel dat zorgt voor buitengewone prestaties, zoals de optimale grip van je auto op de weg. Ook bij hoge snelheden, plotselinge verandering van wegdek of onverwachte stuurbewegingen houd jij je auto gemakkelijk onder controle.Omdat je met de SportContact 5 SSR Runflat bij een lekke band nog maximaal 80 km door kunt blijven rijden, heb je geen reserveband meer nodig. Hierdoor bespaar je niet alleen op ruimte en gewicht, maar bespaar je met de Continental SportContact 5 SSR Runflat ook aanzienlijk op brandstof. Een win-winsituatie!

€ 210,70
Continental
Continental CROSSC. UHP SSR * XL 107V ROF 4x4

Continental CROSSC. UHP SSR * XL 107V ROF 4x4

Continental CROSSCONTACT UHP SSR (RUN-FLAT)De Continental CrossContact UHP SSR Runflat is een robuuste band, speciaal gemaakt voor 4x4 auto?s en auto?s uit de hogere klasse, zoals SUV?s. De band kent een verrassend prestatievermogen en is uitzonderlijk veilig. Daarnaast is de band met de geavanceerde technologie SSR van Continental ontwikkeld. Met de Continental CrossContact UHP SSR Runflat band kun je optimaal genieten van maximaal rijplezier.De betekenis en voordelen van een SSR bandDe afkorting SSR bij de Continental CrossContact UHP SSR Runflat band staat voor Self-Supporting Run-Flat-Tyre. Dit betekent dat je met een lekke band nog veilig naar huis of naar het dichtstbijzijnde bandencentrum kunt rijden. Een CrossContact UHP SSR Runflat band heeft als voordeel:Bij verlies van bandenspanning tot 80 km/u over een afstand van 80 km verder rijden.Nooit meer je band wisselen op een gevaarlijke plaats of in de stromende regen.Een reservewiel is overbodig. Je houdt meer ruimte over, hebt minder gewicht in je auto en dus een lager brandstofverbruik.Nog meer opvallende pluspunten:VeiligheidUitstekende wegligging en gripGoede wendbaarheidBescherming tegen aquaplaningDe Continental CrossContact UHP SSR Runflat band geeft je jarenlang plezier!

€ 203,84
Continental
Continental SP.C. 5 SUV SSR * XL 107W ROF 4x4

Continental SP.C. 5 SUV SSR * XL 107W ROF 4x4

Continental SPORTCONTACT 5 SUV SSR (RUN-FLAT)Een echte aanrader, een uitblinker in grip op natte wegen, continu mobiliteit en extreem veilig onder alle weersomstandigheden; dat zijn de sleutelwoorden van de sportieve Continental SportContact 5 SUV SSR Runflat band.De voordelen van een SSR bandSSR van de SportContact 5 SUV SSR Runflat staat voor Self Supporting Runflat. Een SSR Runflat band biedt cruciale voordelen:Mobiliteit bij een lekke bandMeer laadruimteAfname van brandstofverbruikMet de Continental SportContact 5 SUV SSR Runflat band kun je met een snelheid van 80 km/u nog maximaal 80 kilometer blijven rijden met een lekker band. Je hoeft niet op gevaarlijke plekken of tijdens slecht weer je band te wisselen, maar kunt direct naar een bandencentrum of je eindbestemming rijden. Een reserveband wordt hierdoor overbodig, waardoor je meer laadruimte overhoudt. Ook bespaar je op je brandstofverbruik, omdat je auto minder gewicht meedraagt. De SportContact 5 SUV SSR Runflat biedt je duséén en al winst.Opvallende eigenschappenUitstekende grip en remprestatiesGoede tractie voor lichte terreinrittenVoortreffelijke veiligheidDuurzaamheidDe Continental SportContact 5 SUV SSR Runflat band biedt zeer goed op elkaar afgestemde rijeigenschappen en staat garant voor vele kilometers rijplezier!

€ 209,80
Continental
Continental CROSSC. LX SPORT MO ML XL 107H 4x4

Continental CROSSC. LX SPORT MO ML XL 107H 4x4

Continental CROSSCONTACT LX SPORTDe Continental CrossContact LX Sport is een sportieve terreinband die uitstekende prestaties biedt onder alle weersomstandigheden. De band is zodoende geschikt voor alle seizoenen en laat jou als bestuurder niet alleen op asfaltwegen veilig rijden, ook op licht onverharde wegen biedt de band voortreffelijke grip- en remeigenschappen.Sterke eigenschappenDe Continental CrossContact LX Sport band heeft een aantal sterke eigenschappen en is daarom uitermate geschikt voor terreinwagens, SUV?s, bestelwagens, middenklassers en de zwaardere auto?s.Bescherming tegen aquaplaning, dankzij de vier diepe groeven rondom de bandExtra bescherming en versteviging tegen eventuele schokkenGoede stabiliteit in de bochtenPrima remprestaties, ook op onverharde wegenGeruisloos rijgedragVeiligheid ten topHet profiel van de Continental Cross Contact LX Sport wordt gedomineerd door de vier diepe lengtegroeven. De groeven zorgen er onder meer voor dat het contact met het wegdek ook bij langdurige regenbuien perfect in stand blijft. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je door aquaplaning in risicovolle situaties terechtkomt. Het is een solide band met extra veel grip.Ben jij op zoek naar een echte allrounder? De Continental CrossContact LX Sport band is dan zeker een aanrader.

€ 185,78
Continental
Michelin LATITUDE SPORT 3 MO1 103Y 4x4

Michelin LATITUDE SPORT 3 MO1 103Y 4x4

MICHELIN LATITUDE SPORT 3De Michelin Latitude Sport 3 staat bekend om zijn veiligheid en dynamische weggedrag. Deze SUV- Crossover band blinkt uit in zijn voortreffelijke grip op rechte stukken en in bochten. In regenachtig weer, een weertype waar we in Nederland vaak mee te maken hebben, komt de band zeer goed tot zijn recht. Daarnaast staat de Michelin Latitude Sport 3 ook op droog wegdek zijn mannetje.Ultra High PerformanceDe Michelin Latitude Sport 3 is een ultra high performance band. Er is bij de ontwikkeling veel aandacht besteed aan wegligging, rijkracht en een hoge mate van veiligheid. Hierdoor presteert de band uitstekend op zowel nat als droog wegdek. De Latitude Sport 3 van Michelin belooft een nauwkeurig stuurgedrag en maximale veiligheid.Eigenschappen die uitblinken:Uitstekende remprestatiesSuperieure gripLaag risico op aquaplaningHoog rijcomfortLange levensduur en afname brandstofverbruikLange levensduurDe Michelin Latitude Sport 3 heeft een lage rolweerstand dankzij het unieke rubbermengsel waarmee de band is vervaardigd. Hierdoor is het afrolgeluid erg laag en gaat tevens het brandstofverbruik naar beneden. Dit laatste zorgt weer voor een verminderde CO2 uitstoot. Kortom, de Latitude Sport 3 gaat lang mee en ontziet het milieu.Met de Michelin Latitude Sport 3 breng je gegarandeerd de beste kwaliteit onder je auto.

€ 192,08
Michelin
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Meer informatie Ga verder